Qui som

Direcció
Fotògrafs estables
Laura Serrano

Laura Serrano

Jordi Galderic

Jordi Galderic

@jordi_galderic

Actualment estic immers en el meu primer curtmetratge, que dirigiré i produiré. Em podeu veure de fotògraf d'Obeses, de Les Cançons Seran Sempre Nostres i del Festival de Rumba de Palamós. He col·laborat amb grups com Ambauka, Ara Nova. Tabula Rasa o la DJ francesa afincada als EEUU Louisahhh!!!

Col·laboradors
Un projecte de La Tornada
De revista a promotora

Aquest 2021 arriba La Revista de La Tornada, un nou mitjà musical amb visió gironina. En un moment complicat pel sector cultural volem crear una plataforma que serveixi d'altaveu i ajudi a donar a conèixer totes aquelles propostes musicals de gran interès i qualitat que ens envolten. Aquest mitjà recuperarà la filosofia de la revista que ja vam publicar des de La Tornada entre 2015 i 2017, però amb un format renovat, més modern i adaptat als nous hàbits de consum digitals. Serà un web amb mentalitat de revista que buscarà acostar el lector a l'actualitat musical fugint de la notícia i aportant un contingut en profunditat i analític, amb una visió àmplia que integri la màxima diversitat estilística i que combini veus contrastades amb artistes de futur.

Els últims anys la nostra activitat principal és la producció de concerts i festivals. Actualment estem al darrera d'una desena de festivals, com l'Espurnes (Llagostera), el Microclima (Camprodon), l'Interfest (itinerant), els Concerts a Cegues (Girona), l'Ambulant (Salt) o els Concerts de Tornada (Bordils) entre altres, a més de múltiples produccions puntuals i també activitats formatives.

Fes un cop d'ull als nostres projectes!